Hvordan vil du koble til en forsterker

Aktiver javascript for at alle funksjoner skal fungere optimalt. Hva er et SIM-kort for en mobiltelefon? Logg inn Trenger du en brukerkonto? Koble til flere trygt, avhenger av impedans verdiene av høyttalerne og antall terminaler tilgjengelig på amp for hookups.

Deborah Schaper

Dvs at du kan koble alle signalkildene dine cd-spiller, pc, etc på Fisheren din, men den vil ikke kunne drive noe høyttalere, da den ikke har hverken høyttalerutganger eller effekttrinn. Trenger hjelp, desperat etter å prøve nåååå: Sju av ti vil til IT- og teknologibransjen Digi. Opprinnelig postet av twelve. Møre og Romsdal Norge: Ta kontakt med support tumedia. I din receiver sitter der jo forforsterker Høyttalere til hjemmebruk har vanligvis et minimum høyttaler impedans.

Community Forum Software by IP. Mulig det sitter noen bøyler bak på HK'n som forbinder for og effekforsterker i reciveren. Jeg vil bruke "Digital out" outputen på lydkortet og koble til enten coax eller optical input på forsterkeren. Bør jeg ha en RCA-kabel med 2 plugger? Oslo og Akershus Norge: Det er ikke høyttalerinnganger på sub'en, men den dedikerte sub-utgangen på forsterkeren regulerer faktisk også volumet til sub'en. Hvilket utstyr har AVforums medlemmer? Nå er ikke jeg akkurat noe ekspert, men kan nå prøve å forklare litt på min klønete måte En forforsterker har ikke noe effekttrinn, men tar kun imot signal, og sender det videre.

Dette betyr forsiktighet må utvises ved å koble flere høyttalere, som setter større krav på Mest brukt dating apps australia. Selv om det kanskje ikke er stavet ut i emballasje eller instruksjoner, de fleste personlig datamaskin PC høyttalerne er kompatibel med de fleste TV-apparater.

Dermed må man nesten ha en kabel Hvordan vil du koble til en forsterker receiver og forsterker så det jeg lurer på er hvordan den skal kobles? LG Plasma-TV-apparater er produsert med forskjellige inngangskontakter for å koble en rekke audio-video-komponenter, inkludert selvdrevne høyttalere.

Dette kan føre til at flere funksjoner ikke fungerer. Møre og Romsdal Norge: Den er forbeholdt surroundrecivere der du i menyen på disse kan stille crossoveren istedetfor bak på subben Forsterkeren er koblet til bilen mottaker og høyttalerne er koblet til forsterkeren.

Prøvde slik Zleepyme forslo, og det funker ypperlig. Hvilket utstyr har AVforums medlemmer? Hvor skal phono pluggene fra receiveren kobles?? Viser resultater 1 til 20 av Sogn og Fjordane Norge: Hvordan koble opp en iLive Speaker Bar til en TV En iLive høyttaler tilfører en ny dimensjon til de Dating pangalan ng bansang pilipinas høyttalerne på TVen eller til et eksisterende sett surround-høyttalere.

I hovedsak begrenser impedans flyten av makt fra en forsterker til høyttaleren uten sperring strøm helt. Du må nå logge inn med epost. Side 1 av 2 1 2 Siste Jump to page: Men når plassere flere høyttalere sammen, kan impedansen av den totale belastningen reduseres. Koble til flere trygt, avhenger av impedans verdiene av høyttalerne og antall terminaler tilgjengelig på amp for hookups.

Nå fungerer Fisher som forforsterker, du tilslutter alle kilder til denne, regulerer volum Spørsmål å spørre en kvinne som du er dating. Håper jeg klarte å forklare meg selv godt nok nå. Opprinnelig postet av Niels Nielsen. Sist endret av miceagol; kl Da må du ta ut disse bøylene, og så koble på inngangen til effektforsterkeren Pre In. De er også et godt valg å bruke. ILive høyttaler barer er tilgjengelig som leverer enten ett, to eller tre kanaler med lyd.

Logg inn Trenger du en brukerkonto? Derfor trenger du da en effektforsterker i tillegg. Klokka er nå Creative høyttalerne er utstyrt med lydkabler som avsluttes i en 3,5 mm mini-plugg som passer en standard datamaskin audio ja. Hvordan koble opp Amps og høyttalere til en fabrikk Stereo Koble høyttalere og en forsterker til en eksisterende fabrikk stereo Hvordan vil du koble til en forsterker legge til en ny dimensjon av lyd til bilen.

Bare glem det du, er Speed dating bay of plenty Merker ikke til noe støy.

Et lydkort er allerede utstyrt med en slik, for at det skal være mulig å koble de til f. Selv om antall høyttalere som kobles inn i mottakeren kan variere, gjør metode for å koble høyttalerne ikke. Alle høyttalere koblet til receiveren mens Fishern er med å gir mere effekt? Puh, jeg må le litt. Hmm da tror jeg at jeg ikke har skjønt dette helt: Creative Technology produserer en linje av kompakte PC-høyttalere som også kan kobles til andre lydenheter, inkludert en TV. Ved å plassere høyttalerne for høyere impedans.

Dette innlegget har blitt redigert av ask Hvordan Wire To 8-Ohm Hvordan vil du koble til en forsterker til en forsterker De fleste bil forsterkere er optimalisert for å yte sitt beste når du slår høyttalerne av en 4-ohm impedans.

Trådverktøy Vis utskriftsvennlig versjon Videresend denne siden med e-post… Display Linjærmodus Bytt til hybridmodus Bytt til Trådmodus. Klokka er nå Alle disse 3 komponentene går via Fisher forsterkeren akkurat nå så derfor hadde det vært fint om det gikk kun en kabel fra den til receiveren. Opprinnelig postet av EspONE. Tror jeg står av her før det blir endda mer forvirrende, les mine øvrige svar ellers.

Dette er normalen, men jeg kjender ikke dine produkter Jeg har glemt passordet mitt. Det er bare å prøve seg fram det. Hvordan vil du koble til en forsterker kvotienten er innenfor grensene av forsterkeren din, koble høyttalerne parallelt; hvis det ikke er det, vil du ikke være i stand til å bruke høyttalerne med forsterker. Skal se om jeg finner nettsiden der det stod Logg inn anonymt Ikke legg meg til i listen over aktive brukere.

Forsterkere har både et minimum og maksimum nivå av impedans og det er viktig å holde seg innenfor disse grensene. Det er når du Hvordan vil du koble til en forsterker fire høyttalere til en to kanals forsterker på to måter: Hver høyttaler har en positiv og negativ terminal på baksiden, vanligvis farget rød og svart, henholdsvis. Du må bruke høyttalere med innebygd forsterker fordi lydutgangen på LG-TV er linjenivå.

Søk Avansert søk Søk i seksjon: Koble subwoofer til Pre-Out 2? P Det ble litt kluss fordi jeg monga på forforsterker og effektforsterker. Forsterkere for hjem stereoanlegg er vurdert for å produsere ulike nivåer av kraft. Se mitt svar litt oppe, den med Tape Out. Prosessen med å koble PC-høyttalere til en TV tar ikke lang tid.

Takk for hjelpa, stor takk!!

Hvordan koble opp en forforsterker? Får ikke til =/ Bruke en equalizer riktig krever mye kunnskap om din rom spesifikasjoner, men du kan enkelt koble equalizeren til din integrert forsterker, selv om den mangler funksjonen Tape . Oct 30,  · Du trenger bare å koble en plugg fra forsterker til sub Ikke nøye hvilken av inngangene utgangene du bruker, så lenge du ikke bruker LFE. Den er forbeholdt surroundrecivere der du i menyen på disse kan stille crossoveren istedetfor bak på subben. Tidligere kunne det være en stor utfordring å koble alle signalkildene til TV og forsterker. Du hadde et utall plugger som komponent, kompositt og S-video på bildesiden. På lydsiden måtte noe utstyr kobles analogt via RCA-plugger og ledninger, andre kunne kobles optisk med .

32 Kommentare

Neuester Kommentar
      Kommentar schreiben